• Arnaud Vannecke

Update COVID-19: Heropening

Beste patiënten, Op 4 mei 2020 zal de praktijk terug geopend worden voor alle patiënten. Om ervoor te zorgen dat iedereen op een veilige manier de praktijk kan betreden voor onderzoek, worden uiteraard een aantal maatregelen getroffen die gerespecteerd dienen te worden. Voor aanvang van de consultatie:

1) Was en ontsmet uw handen grondig voor het vertrek naar de praktijk.

2) Het dragen van handschoenen en mondmasker of sjaal is verplicht.

3) Verwittig op tijd. Indien u in de voorbije 3 weken symptomen (zoals hoesten, spierpijn, keelpijn, braken/diarree, koorts, lopende neus) heeft gehad vragen wij u de afspraak te annuleren. Dit wordt ook steeds nagevraagd bij het vastleggen van een nieuwe afspraak.

4) Om contact met andere patiënten te vermijden komt u best op het afgesproken tijdstip naar de praktijk (niet te vroeg en ook niet te laat). 5) Toiletgebruik wordt niet toegestaan, dus maak nog even een sanitaire stop thuis voor u vertrekt.

In de praktijk: 1) draag ikzelf tijdens iedere behandeling een mondmasker, beschermende kledij en handschoenen dragen.

2) zullen de behandeltafel en bureau ontsmet worden na ieder onderzoek.

3) zullen de ruimtes voldoende verlucht worden tussen de consultaties.

4) is slecht 1 persoon toegelaten, namelijk de patiënt. Kinderen en/of partners worden niet toegelaten. Bent u de ouder of begeleider van de patiënt, dient u plaats te nemen in de hal en mag u de praktijk niet betreden.

5) zal enkel de essentie van de consultatie plaatsvinden. U krijgt na het onderzoek een uitgebreid verslag opgestuurd van de consultatie, op die manier wordt de contacttijd beperkt om veiligheid te garanderen van iedereen.
© Arnaud Vannecke                BTW: BE0662.794.565                Tel.: 0476/76.33.65               E-mail: Podoloogevergem@gmail.com

Privacy verklaring