• Arnaud Vannecke

Update COVID-19: 2/11/2020

Bijgewerkt op: 2 nov. 2020

Beste patiënten, De regering heeft besloten om een tweede lockdown van kracht te laten gaan vanaf 2/11/2020. Podologen behoren tot de paramedische contactberoepen en mogen daarom ook consultaties laten doorgaan indien er rekening gehouden wordt met de nodige maatregelen. Om ervoor te zorgen dat iedereen op een veilige manier de praktijk kan betreden voor onderzoek, gelden nog steeds dezelfde maatregelen die werden getroffen sinds begin mei 2020. Graag wil ik er u aan doen herinneren dat u bij aanvang van de consultatie:

1) Uw handen grondig ontsmet voor u naar de praktijk komt, alsook de handen ontsmet bij het betreden van de praktijk.

2) Het dragen van mondmasker is verplicht, een sjaal of bandana is niet voldoende.

3) Verwittig op tijd. Indien u in de voorbije 2 weken symptomen (zoals hoesten, spierpijn, keelpijn, braken/diarree, koorts, lopende neus) heeft gehad vragen wij u de afspraak te annuleren. Dit wordt ook steeds nagevraagd bij het vastleggen van een nieuwe afspraak.

4) Kom op tijd. Kom geen kwartier te vroeg, zo vermijden we contact met meerdere patiënten en kunnen we uw veiligheid blijven garanderen. 5) Toiletgebruik wordt niet toegestaan, dus maak nog even een sanitaire stop thuis voor u vertrekt.

In de praktijk: 1) draag ikzelf tijdens iedere behandeling een mondmasker en ontsmet ik de handen zoals aangegeven staat.

2) zullen de behandeltafel en bureau ontsmet worden na ieder onderzoek.

3) zullen de ruimtes voldoende verlucht worden tussen de consultaties.

4) is slechts 1 persoon toegelaten, namelijk de patiënt. Kinderen en/of partners worden niet toegelaten. Bent u de ouder of begeleider van de patiënt, mag u mee de praktijkruimte betreden.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven